Voiteluaineet

Hydrauliikkaöljyt

Panosta toimintavarmuuteen laadukkailla, Suomessa kehitetyillä hydrauliöljyillä, jotka takaavat voiman ja väännön haastavissakin olosuhteissa 

Olipa kyseessä työkone tai ajoneuvo, hydrauliöljyn merkitys on suuri: Jopa 90 prosenttia hydrauliikan vaurioista johtuu toimintakykynsä menettäneestä voiteluöljystä. Nesteen hydrauliöljyt suunnitellaan toimimaan luotettavasti: Huippulaatuisen lisäaineistuksen ansiosta öljyjen viskositeettiarvot ja voitelevat ominaisuudet säilyvät pitkään oikealla tasolla. Hydraulijärjestelmässä käytettävän öljyn on oltava oikean jäykkyistä, oikein lisäaineistettua, puhdasta ja vedetöntä eikä se saa olla hapettumalla pilaantunutta.

Teollisuuden voiteluaineet

Suomessa kehitetyt voiteluaineet pitävät pyörät pyörimässä pitkään

Huippulaatuinen teollisuusöljy on investointi tuottavuuteen. Nesteen teollisuusöljyihin valitaan parhaat mineraaliöljyt ja synteettiset perusöljyt sekä johtavien lisäainevalmistajien lisäaineet. Näin saavutetaan paras voitelevuus, korroosionesto ja käyttöikä. Teollisuusvoiteluainevalikoima kattaa kaikki tärkeimmät teollisuuden voitelukohteet.

Voitelurasvat

Kuumaan ja kylmään, kitkaan ja paineeseen — voitelurasvoilla suojaa laitteistoille ja ajoneuvoille

Nesteen voitelurasvat suojaavat laitteistoja ja ajoneuvoja lämpötilojen vaihteluilta, kosteudelta, kulumiselta ja kuormitukselta erinomaisesti. Valikoima tarjoaa parhaan voitelukyvyn ja korroosioneston haastavimpiin olosuhteisiin ja äärimmäisessä rasituksessa toimiviin kohteisiin. Voitelurasvat ovat erilaisilla saentimilla, saippuoilla paksunnettuja mineraali- tai synteettisiä öljyjä. Tämän lisäksi voitelurasvat voivat sisältää erilaisia lisäaineita, joilla parannetaan mm. voitelu- ja EP-ominaisuuksia sekä korroosionestokykyä. Voitelukohteen vaatimusten perusteella voidaan valita voitelurasva, jonka käyttölämpötila-alue, voiteluominaisuudet ja tunkeuma/juoksevuus ovat optimaaliset.

Neste-voitelurasvat ovat litium- ja kalsium-pohjaisia sekä kompleksi-saentimia sisältäviä rasvoja, jotka kattavat sekä liikenteen että teollisuuden vaativatkin käyttökohteet.


×

Hei!

Voit olla yhteydessä meihin WhatsApp:illa tai lähettää sähköpostia info@suomentehdaspalvelu.fi
Palvelemme arkisin:
ma-pe klo 8-16

×