Asennusrasvat – kiinnileikkautumisen estämiseen

Asennusrasvat kiinnileikkautumisen estämiseen – myös metallivapaana versiona!

WEICON Kuparipasta

Korroosionkestävä ja vahva asennuspasta. Se ei sisällä rikkiä, lyijyä tai nikkeliä.
Kuparipastaa käytetään kokoonpanovoiteluaineena kaikenlaisille kierteille ja liukupinnoille. Se muodostaa tehokkaan voitelukalvon, joka suojaa mm. kulutusholkkeja, ruuveja ja kaikenlaisia kierre-, pistoke- ja liitoksia korroosiota ja tarttumista vastaan.
Sitä voidaan käyttää mm. jarrupalojen ja ohjainten, jarrujen ja nastojen, auton ja kuorma-akun napojen sekä muiden sähköliitäntöjen, suojana korroosiota tai estämään värinöiden etenemisen.
Löytyy myös spray tuotteena.

Weicon Anti-Seize Asennusrasva

Erityinen koostumus ja hienorakeiset kiinteät voiteluaineet. Tuote täyttää kaikki epätasaisuudet pinnalla sekä suojaa tehokkaasti kiinnileikkautumista, abraasiota, pistesyöpymiä, kylmä hitsausta ja syövyttävää korroosiota vastaan.
Tuotteen lämmönkesto on -180 – + 1200 °C astetta.

Weicon Anti-Seize High Tech Asennusrasva

Valkoinen, metallivapaa korroosiosuoja sekä asennusrasva. Se estää elektrolyyttisen korroosion (kylmähitsaus) metallien välillä ja on lämmönkestävä jopa + 1400 °C asteeseen. Sisältää titaanioksidia.
Tuote soveltuu erinomaisesti ruostumattomalle teräkselle ja asennustöihin, joissa ei voida käyttää metallia sisältäviä yhdisteitä. Tuotetta voidaan käyttää sähköparin ehkäisyyn kohteissa, joissa kuparia sisältäviä tuotteita ei voida käyttää.
Saatavana Spray:nä tai pastana.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

×

Hei!

Voit olla yhteydessä meihin WhatsApp:illa tai lähettää sähköpostia info@suomentehdaspalvelu.fi
Palvelemme arkisin:
ma-pe klo 8-16

×