XXX

Paineilmatuotteet

CEJNin paineilmatuotteet: pikaliittimet, puhalluspistoolit, paineilmaletkut, kaapelikelat ja tarvikkeet ovat suorituskyvyltään huippuluokkaa. Monipuolinen tuote-ohjelma on maailmanlaajuisesti nostanut CEJNin edelläkävijäasemaan luotettavana pikaliitintoimittajana asiakkaiden keskuudessa.

eSafe rungot ja -pistokkeet

CEJNIN eSafe on sarja uuden sukupolven liittimiä. eSafe on innovatiivinen ja patentoitu turvaliitin, jolla on erinomaiset virtausarvot ja erittäin pienet painehäviöt

 

Vakiomalliset rungot ja pistokkeet

CEJNin paineilmaliittimien ominaisuuksien suunnittelussa on pyritty minimoimaan kaksi tärkeää paineilmajärjestelmän energiahukkaa aiheuttavaa syytä: vuodot ja painehäviöt.

Turvalukituksella varustetut rungot ja pistokkeet

Automaattinen turvalukitus estää liittimen tahattoman aukeamisen käytön aikana. Ylimääräisen lukitustoiminnon vuoksi liittimen käyttäjän on avattava lukitus ennen liittimen irrottamista.

Painonappityyppiset rungot ja pistokkeet

ISO 6150 C -valikoiman painonappityyppiset liittimet irrotetaan kahdessa vaiheessa. Liittimet ovat ISO 4414 standardin mukaisi ja ovat yhteensopivia useimpien tuotemerkkien kanssa.

Kevyet liittimet

CEJNin alumiiniliittimet painavat 50 % vähemmän kuin CEJNin 320-sarjan vakioliittimet ja 70 % vähemmän kuin muut markkinoilla olevat perinteiset liittimet. Vaikka alumiini on kevyt materiaali, on sen suorituskyky huippuluokkaa. Koska alumiini ei sisällä rautaa, on sen magneettinen häirintätaso matala.

Multi-Link -jakotukit

Moduuleista koostuvaa Multi-Link -jakotukkia toimitetaan 1 -5 ulostulolla varustettuna. Yksikköjä yhdistämällä on helppo lisätä ulostulopisteiden määrää. Multi-Link on ihanteellinen ratkaisu ulosottopisteiden rakentamiseen sekä uusissa että vanhoissa kohteissa.

Letkut

CEJNin letkuvalikoimaan kuuluu kattava valikoima erityyppisiä polyuretaaniletkuja (PUR). PUR-letkulla on hyvät virtausarvot ja materiaalina PUR kestää erinomaisesti öljyjä, liuotteita ja muita ei-vesipitoisia liuoksia. Letkut ovat erittäin taipuisia ja kimmoisia ja säilyttävät ominaisuutensa pitkänkin käytön jälkeen.

Letkuasennelmat

CEJNin valmiiksi asennetut letku- ja liitinyhdistelmät toimitetaan käyttövalmiina, eikä niiden asentamiseen tarvita työkaluja. Jokainen asennelma sisältää polyuretaaniletkun, Stream-Line -liittimet, pistokkeen sekä pyörivän runkon, jotka yhdessä muodostavat tiiviin ja pitkäikäisen yhdistelmän.

Turvakelat letkuille ja kaapeleille - koteloidut

CEJNin uuden sukupolven laadukkaat koteloidut kelat paineilmalle ja vedelle sekä kaapelikelat sähkölle. CEJNin kelojen asiosta käyttäjä saa työkalustaan maksimitehon ja työympäristö pysyy turvallisena, koska kelalla on vahva kotelo, hallittu takaisinkelaus sekä pehmeä pysäytyspallo.

 

Turvakelat letkuille - avokelat

CEJNin avokelat on tarkoitettu pidemmille ja suuremmille letkuille. Kelat on varustettu PUR- tai kumiletkuin tai kokonaan ilman letkua. Kelan reunat on varustettu pyöreillä kulmilla, jolloin kelan käsittely on turvallista ja eivätkä letkut vaurioidu. Letku kelautuu takaisin turvallisesti ja hallitusti sisäänrakennetun mekanismin ansiosta. Avokela on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä ja maalattu kestävällä jauhemaalauksella, jolloin se sopii käytettäväksi hyvinkin haastavissa kohteissa. Kelat soveltuvat paineilmalle ja vedelle ja ovat saatavana myös ilman letkua, eri käyttökohteita varten.

 

Puhalluspistoolit paineilmalle ja nesteille

CEJNin puhalluspistoolit ovat rakenteeltaan kevyitä, mukavia käsitellä ja soveltuvat sekä vasen- että oikeakätisille käyttäjille. Kahvasta saa tukevan otteen ja muovi eristää kylmän paineilman vaikutukselta. Sarja sisältää useita eri malleja, esimerkiksi tehokkaan vakiomallin, äänenvaimennetun Star-Tip -mallin sekä turvaventtiilillä varustetun mallin.