XXX

Hydraulikkatuotteet

CEJNin hydrauliikkaliittimet sopivat kohteisiin, joissa käyttöpaine on enimmillään 700 bar. CEJNin hydraulikkaliittimien käyttö säästää ympäristöä, koska niiden vuotoriskit ovat lähes olemattomat. Esittelemme tässä hydraulisille sovellutuksille tarkoitetut rungot, pistokkeet ja paineentestausjärjestelmät.

X65-sarja - ISO 16028:n mukaiset Flat-Face -rungot ja pistokkeet

CEJNin sarjan X65 rungot ja pistokkeet on valmistettu ISO 16028 -standardin mukaisesti. Rungot ja pistokkeet on valmistettu sinkitystä teräksestä ja niitä on seitsemän kokoluokkaa: DN 5 - DN 25. Ylimääräinen lukitusrengas estää liittimen tahattoman aukeamisen. Sarja sopii loistavasti vaativiin hydrauliikan kohteisiin.

 

Sarja X64 - ISO 16028:n mukaiset paineenpoistavat Flat Face -pistokkeet

CEJNin X64-sarjan pistokkeet on varustettu paineenpoistoventtiilillä. Paineenpoistoventtiili mahdollistaa kytkemisen, vaikka järjestelmässä olisi vastapainetta pistokkeen puolella. Sarja on standardin ISO 16028 mukainen, joten se täydentää sarjoja X62 ja X65. Sarjan liittimet ja pistokkeet on valmistettu sinkitystä teräksestä. Kokoluokkia on viisi: DN 6.3 - DN 19. Soveltuu kohteisiin, joissa pistokkeen puolella oleva vastapaine aiheuttaa ongelmia.

X66-sarja - ISO 16028 Flat Face -liittimet haponkestävästä teräksestä

CEJNin sarjan X66 rungot ja pistokkeet on valmistettu ISO 16028 -standardin mukaisesti. Rungot ja pistokkeet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja niitä on neljää kokoluokkaa: DN 6.3 - DN 19. Ylimääräinen lukitusrengas estää liittimen tahattoman aukeamisen. Sarja sopii hyvin käytettäväksi hydrauliikka- tai nestesovellutuksiin korrosoivissa kohteissa kuten laivanvarustusteollisuuden, kemianteollisuuden sekä paperiteollisuuden ja elintarviketeollisuuden sovellutuksissa.

TLX rungot ja pistokkeet

TLX on kierrettävä Flat-face liitin kaikkein vaativimpiin rakennus- ja purkutöihin. Tämä supervahva liitin on suunniteltu kohteisiin, joissa on suuret paineenvaihtelut ja tiheimmin esiintyvät virtauspiikit. TLX on valmistettu korkealaatuisesta terässeoksesta, ja se on sinkki-nikkelipinnoitettu, jolloin sillä on pitkä käyttöikä kovimmissakin olosuhteissa. Liitintä on saatavana kokoluokissa ½” - 1½”, joten siitä löytyy vaihtoehto useisiin kohteisiin.

ADX liittimet ja nipat

CEJNin ADX-liittimet ovat Flat-Face-automaatiohydrauliikkaliittimiä, jotka on valmistettu räätälöityihin automaatioratkaisuihin. ADX on todellinen HD-liiitin, jotka kestää liittämisen paineistettuun järjestelmään ja kestää erittäin hyvin syöksyvirtoja. ADX on valmistettu erittäin lujasta teräksestä ja pinnoitettu sinkki-nikkeliseoksella kestämään ankarimmissakin olosuhteissa.

"Nordic Range" / 525 - Perusliitin hyvillä virtausarvoilla

CEJNin sarja 525, "Nordic Range" on teräksestä valmistettu kestävä liitin, jolla on hyvät virtausarvot. Turvallisuutta lisää manuaalinen lukitusrengas, joka estää liittimen tahattoman aukeamisen. Runkoja ja pistokkeita on saatavana myös paineenpoistoventtiilillä varustettuna, jolloin kytkeminen ja irrottaminen vastapaineessa on mahdollista. Rungot ja pistokkeet on valmistettu sinkki-nikkeli -passivoidusta teräksestä, joten ne sopivat kohteisiin, joissa liittimiltä vaaditaan erityisen suurta kestävyyttä. Sarja sisältää viisi eri kokoluokkaa:

DN 6.3 - DN 25.

Nordic Range 526 -sarja - Haponkestävä perusliitin hyvillä virtausarvoilla

CEJNin sarja 526 "Nordic Range" on ruostumattomasta teräksestä valmistettu erittäin kestävä liitin, jolla on hyvät virtausarvot. Turvallisuutta lisää manuaalinen lukitusrengas, joka estää liittimen tahattoman aukeamisen. Rungot ja pistokkeet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Sarja sisältää viisi eri kokoluokkaa: DN 6.3 - DN 25.

Flat-Face kierreliittimet ja pistokkeet

CEJNin Flat-Face kierreliittimet on erityisesti suunniteltu vaativiin teollisuuden kohteisiin. Sarjan liittimien maksimityöpaine on 55 MPa ja liittimet voidaan kytkeä vastapaineessa. Sarja on valmistettu sinkitystä teräksestä ja kovalle kulutukselle alttiit osat on valmistettu karkaistusta teräksestä. Runkoja ja pistokkeita on saatavana kolmea kokoa: DN 12.5 - DN 25. Kun Flat-Face -rakenne on yhdistettynä kierreliitäntään, ovat liittimet loistava valinta vaativiin hydrauliikan sovellutuksiin, esimerkiksi vasaratyökaluihin, joissa kuulalukitteiset liittimet eivät täytä vaatimuksia.

Classic Range -sarja - CEJNin alkuperäisprofiili

CEJNin Classic Range -hydrauliikkasarjan rungot ja pistokkeet ovat pienikokoisia ja niillä on alhainen kytkentävoima. Ne ovat ns. yhdenkädenliittimiä, ja ne toimitetaan suojatulpin varustettuna. Sarja on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä ja liittimiä on neljä kokoluokkaa: DN 6.2 - DN 19.

 

Snap-Check / 358-sarja - Paineenmittausliittimet

Snap-Check - paineenmittauslaitteistolla nestepainejärjestelmän tilan tarkkailu on nopeaa ja helppoa. Näyttöjärjestelmä havaitsee käyttöpaineen vaihtelut, eikä tarvita erillistä, pysyvästi asennettua mittaria. 600 barin (8700 psi) maksimityöpaineen ansiosta sarja soveltuu moniin kohteisiin. Valikoima sisältää rungot ja pistokkeet. Lisävarusteina on saatavana letkuja, mittareita sekä tukeva kuljetussalkku.

Press-Check / 359-sarja - kierrettävät mittausliittimet
(ISO 15171-2)

Press-Check -paineenmittauslaitteistolla on nestepainejärjestelmän tilan tarkkailu nopeaa ja helppoa. Näyttöjärjestelmä havaitsee käyttöpaineen vaihtelut, eikä tarvita erillistä, pysyvästi asennettua mittaria. Press-Check -valikoima sisältää laajan valikoiman kierrettäviä runkoja ja pistokkeita. Valikoima sisältää myös letkuja, soivitteita, mittareita ja suojatulppia.

Multi-X valikoima

CEJN multi-X on helppokäyttöinen liitinlevyjärjestelmä, joka on suunniteltu käytettäväksi vaativissa mobilehydrauliikan sovellutuksissa.